Manifestatie voor Israel bij bezoek Abbas

in Nederland / door Elise Friedmann / op 28/10/2015 om 10:16 / Tags: CIDI, PA, Terrorisme, Tweede Kamer, Vredesproces

29 oktober: Solidariteitsmanifestatie voor Israel

Al weken zijn er dagelijks aanslagen op Israeli's. Niemand voelt zich veilig, ouders vragen zich af of hun kinderen nog veilig thuiskomen. Dit moet stoppen!!

Donderdag 29 oktober komt Mahmoud Abbas (leider van de Palestijnse Autoriteit) naar Nederland. Hij komt op uitnodiging van de regering, de Tweede Kamer en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Het is onbegrijpelijk dat de Palestijnse Autoriteit nu met alle egards wordt ontvangen door de Nederlandse regering, terwijl zij haar bevolking stimuleert tot aanslagen en goedkeuring geeft aan het ombrengen van Joden. Ook Abbas doet dit. Hij ontwijkt rechtstreekse onderhandelingen, en op de Palestijnse TV zegt hij:

Het is nu belangrijk om uw solidariteit te tonen. Kom naar de solidariteitsmanifestatie georganiseerd door CIDI en Christenen voor Israel, met medewerking van tal van andere organisaties.

Kom op donderdag 29 oktober om 10:30 naar Het Plein in Den Haag en laat uw stem horen!

Donderdag 29 oktober

Het Plein te Den Haag

Aanvang: 10.30 uur

Meenemen: Israelische vlaggen (zonder stok), evt. blauw-witte kleding (sjaals, jassen, mutsen). Niet meenemen: Stokken, wapens en spandoeken met teksten of logo's. Spandoeken worden meegebracht door de organisatie