Lekker en VVV Dinercheque intensiveren samenwerking

Lekker en VVV Dinercheque intensiveren samenwerking

Restaurantgids Lekker en de VVV Dinercheque gaan hun samenwerking intensiveren. Ze waren al advertentiepartners en worden nu ook contentpartners. Daarmee willen ze beide doelgroepen aan elkaar verbinden. Beide bedrijven gaan samen acties opzetten zoals een gratis VVV Dinercheque bij het aangaan van een abonnement, of een gratis Lekker500 middels een specifieke Facebook actie. Bij de restaurants in de Lekker500 kan met de VVV Dinercheque worden betaald. Voor overnachtingen werkt VVV Nederland samen met Bookit middels de platformen bungalows.nl en weekendjeweg.nl

"Wij zijn blij dat we samen met Lekker de twee voor ons belangrijke doelgroepen, namelijk de consument die graag lekker wil eten en de restaurateur die kijkt naar mogelijkheden om meer klanten te binden en omzet te genereren, optimaal kunnen bereiken."

Chantal Vergouw, productmanager VVV Dinercheque bij uitgever VVV Nederland

Ook Annelies Pijper, hoofdredacteur van Lekker500 en Extra Lekker ziet kansen in de nieuwe samenwerking: "Onze relatie verandert van advertentie partners naar content partners, waarbij we in staat zijn onze beider doelgroepen aan elkaar te verbinden.*

Nieuwe cadeaubonnenwebsite

VVV Nederland timmert de laatste periode flink aan de weg met haar bonnen. Zo is begin oktober een vernieuwde website vvvcadeaubonnen.nl live. In plaats van vier verschillende websites waar informatie over de cadeaubonnen en cadeaukaarten van VVV Nederland te vinden was (vvvcadeaubon.nl, vvvdinercheque.nl, vvvlekkerweg.nl en de webshop vvvcadeaubonnen.nl) introduceerde VVV Nederland een volledig nieuw online platform voor de verkoop van de VVV Cadeaubon en de VVV cadeaukaarten.De website is volledig responsive, zodat nu ook de vele mobile bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben. Verder is de customer journey verbeterd. Daarnaast is de digitale huisstijl aangepast en is er een eigentijds ontwerp toegepast. Op een totaalomzet van 130 miljoen euro kende de webshops van VVV in 2014 een omzet van circa EUR 38 miljoen.

Lekker en VVV Nederland

Lekker500 is de oudste en bekendste restaurantgids van Nederland en een uitgave van Pijper Media in Groningen. De VVV Dinercheque is een cadeaukaart uitgegeven door VVV Nederland. VVV Nederland B.V. is de grootste uitgever van cadeaubonnen en cadeaukaarten van Nederland. Met onze merken VVV Cadeaubon, VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg worden jaarlijks ruim 8 miljoen consumenten bereikt. Meer dan 26.000 bedrijven zijn aangesloten als acceptant. Jaarlijks wordt voor meer dan EUR 130 miljoen aan cadeaubonnen- en kaarten verkocht.