Minerale Make-up bedrijf mineralissima vermeld door PETA


Hoofddorp, 20151029 -- Nederlands make-up bedrijf Mineralissima heeft zich aangesloten bij PETA's Beauty Without Bunnies programma - een programma dat bedrijven certificeert die niet op dieren testen.

Natuurlijke minerale make-up bedrijf, Mineralissima is één van de meest recent vermelde organisaties door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – Mensen voor de Ethische Behandeling van Dieren) geselecteerde organisaties en zal worden vermeld op de website als een diervriendelijke bedrijf. Het in Nederland gevestigde make-up bedrijf is trots op het produceren van betaalbare, en kwalitatief hoogstaande natuurlijke cosmetica.

Het "Beauty Without Bunnies" programma van PETA deelt informatie over diervriendelijke bedrijven en producten met consumenten. Vermelde bedrijven kunnen een eenmalige licentie ten koste van $100 betalen om het speciale PETA Cruelty-Free Bunny logo te gebruiken zodra ze zijn toegelaten tot het programma. Hun websites worden getoond aan de meer dan 1,4 miljoen wekelijkse bezoekers van de PETA site als een speciale promotie. Het logo kan worden geplaatst op producten, literatuur, in-store displays en website van het bedrijf. Dit helpt consumenten cruelty-free producten in één oogopslag te herkennen.

Mineralissima werd geboren uit een behoefte om een gat in de markt te vullen die behoeft had aan een natuurlijk, verfijnd en milieuvriendelijk merk van make-up. Oprichtster Kati van Riet was geïnspireerd om de lijn op te zetten na een reis naar de Verenigde Staten waar ze de populariteit zag van de minerale producten. Het merk richt zich op het leveren van producten die zijn gemaakt met ingrediënten die gemakkelijk kunnen worden herkend. Het bedrijf maakt lipglossen, foundations, oogschaduwen en meer met kwasten en applicators die de beste applicatie te bieden

Van Riet zei, “Mineralissima is niet zo maar een merk, het is een manier van leven, het is een look en het is een campagne voor alle dingen die natuurlijk mooi zijn.”

Mineralissima zal worden vermeld op de PETA website vanaf 27 oktober 2015: http://www.PETA.org

Voor meer informatie, bezoek de website: http://www.mineralissima.nl

Over Mineralissima:
Mineralissima biedt vrouwen betaalbare, en mooie, cosmetica met zo weinig ingrediënten mogelijk. Het bedrijf streeft ernaar om natuurlijke schoonheid te optimaliseren met make-up dat een weerspiegeling is van de natuurlijke hulpbronnen van de Aarde. Mineralissima test geen van haar producten op dieren en haar CO2-voetafdruk is aanzienlijk verminderd door het gebruik van alleen maar natuurlijke ingrediënten.





Mineralissima