Vrolijk Halloween: Startup Saleduck helemaal in de sfeer


AMSTERDAM, 20151030 -- Met de snelle groei van het online kortingscode- en aanbiedingsplatform Saleduck, wordt Halloween aangegrepen om de bedrijfscultuur te versterken door teambuilding, lol maken en het uiten van creativiteit. Het is de bedoeling dat de teams bewust worden van de bedrijfswaarden zoals toewijding en plezier maken, door het organiseren en voorbereiden van het feest.

Vrolijk Halloween: Startup Saleduck helemaal in de sfeer'Wij hebben besloten om een Halloween feest te geven tijdens onze wekelijkse vrijdag middag borrel, we zullen met zijn allen gaan eten, drinken en vooral feest vieren! Op het feest drinken we mysterieuze drankjes, eten zwarte spaghetti met een bloederige bolognese pastasaus, spelen potjes tafeltennis, is er een prijsuitreiking voor het mooiste kostuum en vervolgens gaan wij het feestje voortzetten in de stad', aldus Domingo Karsten, Managing Director.

Als kleine Nederlandse startup, herkent Saleduck de waarde van het samen vieren van de kleine dingen. Het is voor hen niet gek om succes te vieren door bijvoorbeeld een dag naar het Efteling thema park te gaan, door de Amsterdamse grachten te varen of naar kantoor gaan in een Halloween kostuum. Ook houden ze ervan om samen tijd door te brengen, zelfs als ze niet op kantoor zijn.

Het team steekt veel energie in de voorbereidingen van het Halloween feest. Iedereen neemt iets van eten en drinken mee en kleedt zicht van top tot teen in een spectaculaire Halloween outfit. Hierdoor wordt het team nog hechter. Ook is dit een mooie gelegenheid voor de nieuwe stagiaires om het team beter te leren kennen.

Saleduck ziet zichzelf als een jong, multicultureel en leuk bedrijf dat presteren zeer serieus neemt. Maar ook lol maken is belangrijk, waar dit Halloween feest een mooi voorbeeld van is. Hier is meer te lezen over hoe de startup Halloween viert.