Tweede ondernemersbijeenkomst weer goed bezocht!


(30-10) Gemeente Cromstrijen organiseerde maandag 26 oktober de tweede ondernemersbijeenkomst van dit jaar, met als thema 'Innovatie door samenwerken. Met dit thema hoopt de gemeente vooral Cromstrijense ondernemers die aangesloten zijn bij de Metaalunie en Uneto-VNI met elkaar te verbinden.
De bijeenkomst vond plaats op een mooie inspirerende locatie, namelijk bij Kenbri Fire Fighting B.V. in Numansdorp, waar alle aanwezigen een rondleiding kregen door het pand, inclusief de werkplaats waar diverse brandweervoertuigen en crashtenders te bewonderen waren.

Met presentaties van Edwin Hobbel (Directeur van Kenbri), Paul d'Hond (Kamer van Koophandel) en Peter Tjia (Innovation Quarter) en een interactieve sessie door Marie-Claire van Doremalen (Metaalunie) en Eef Smits (Uneto-VNI) was de bijeenkomst zeer succesvol en de opkomst groot. Burgemeester
Jan Luteijn blikt tevreden terug: "We hebben een fantastische rondleiding gekregen en er was de mogelijkheid om met ondernemers in gesprek te gaan over innoverende vormen van samenwerken. Daarmee is winst te boeken. Er zijn vervolgafspraken gemaakt om in kleinere groepen de handen ineen te
slaan." Ook initiatiefneemster Esther Zeegers (bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente) is tevreden en organiseert in het voorjaar 2016 een derde ondernemersbijeenkomst.

Heeft u als ondernemer een thema waarover u graag tijdens een van onze bijeenkomsten meer informatie zou willen krijgen? Of zou u graag als gastheer uw bedrijf aan andere ondernemers binnen onze gemeente willen presenteren? Dan kunt u dit laten weten via ondernemen@cromstrijen.nl.