Politie onderzoekt grote brand hooibalen


Politie onderzoekt grote brand hooibalen

Laatste update:
30-10-2015 | 09:53

Bergen op Zoom - Vrijdagmorgen vroeg ontstond brand in een grote stapel met hooibalen op een weiland aan de Klein Molenbeekseweg, vlakbij de snelweg A4.

Het incident werd rond 00.30 uur gemeld. Een grote stapel met hooibalen van ongeveer 20 bij 30 meter stond in brand. De hooibalen waren in plastic verpakt en zorgden voor veel rook. De eigenaar van het terrein verplaatste op verzoek van de brandweer een deel van de hooibalen met een tractor,
om erger te voorkomen. De brandweer kwam met meerdere brandweerauto's naar het terrein en bestreed de vuurzee. De brandweer had last om aan voldoende bluswater te komen, wat het blussen bemoeilijkte. De brand zorgde voor veel rook en stank in de wijken Borgvliet en Warande.

Politieonderzoek

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Agenten controleerden en verhoorden diverse mensen. Het is nog niet bekend of de brand is aangestoken of door broei is ontstaan.

Hebt u informatie?

Weet u meer over de oorzaak van de brand of heeft u verdachte zaken of personen gezien? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.