Gemeente Vianen huldigt Europees kampioen Hugo Haak


30-10-2015

Op donderdagavond 15 oktober behaalde Hugo Haak, samen met teamgenoten Jeffrey Hoogland en Nils van `t Hoenderdaal, een gouden medaille tijdens het Europees Kampioenschap Baanwielrennen in Grenchen (Zwitserland). De 24-jarige inwoner uit Vianen was met zijn teamgenoten het snelst op het
onderdeel Teamsprint. Het gemeentebestuur van Vianen wil deze prestatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan en organiseert een huldiging op woensdag 11 november.

Het behalen van een medaille op een Europees Kampioenschap is een bijzondere en uitzonderlijke prestatie. Op woensdag 11 november om 16.00 uur wordt Hugo Haak dan ook, in het bijzijn van onder andere zijn familie, gehuldigd in het Stadhuis van Vianen. Na de ontvangst van de kampioen en zijn
familie door burgemeester Groeneweg, vindt een officieel gedeelte plaats. Na afloop is gelegenheid om in een informele setting over de wedstrijd na te praten.

Ook inwoners welkom

Ook inwoners van Vianen zijn uitgenodigd om bij de huldiging aanwezig te zijn. Gevraagd wordt wel om zich vooraf aan te melden. Dat kan tot maandag 9 november via communicatie@vianen.nl.