Kennis- en informatiemarkt voor startende ondernemers


Geplaatst: 30-10-2015

Ondernemersplein Lelystad houdt maandag 2 december van 17.00 tot 21.00 uur een Startersmarkt. Deze is met name bedoeld voor beginnende ondernemers, maar iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden om te ondernemen in Lelystad is van harte welkom.

Ondernemersplein Lelystad

Do's and don'ts

Startende ondernemers, beginnende zzp'ers of mensen die van plan zijn voor zichzelf te beginnen, worden op de beurs voorgelicht over mogelijkheden, de do's en don'ts van het ondernemen en de rol die de partners binnen het Ondernemersplein daarbij kunnen spelen.

Stands en presentaties

Er zijn informatiestands en/of presentaties van o.a. Zelfstandigenloket Flevoland, Ondernemersklankbord, Werkbedrijf Lelystad, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK), Vodafone, FlevoMeer Bibliotheek en Second Sales Opinion.

Workshops

In een aantal onderwerpen kunnen ondernemers zich nader verdiepen. Zo zijn er de volgende workshops:

* 18:00 uur - `Starten vanuit een uitkering' - door Jannie van den Berg van Zelfstandigenloket Flevoland;
* 19:00 uur - `De weg naar nieuwe klanten; acquisitie gaat leuk worden!' - door Ed Wessels van Second Sales Opinion;
* 20:00 uur - `De Bibliotheek voor Ondernemers'- door FlevoMeer Bibliotheek.

Check ondernemersplan

Doorlopend kunnen beginnende ondernemers een check laten doen op hun ondernemingsplan. Financieel adviseur Edith Brendel doet gratis en voor niks een zogenoemde `Speedcheck'. Neem uw ondernemingsplan dus mee en krijg gratis tips en advies over uw plan. De Startersmarkt vindt plaats in het
Stadhuis. De toegang is gratis.

Aanmelding en informatie

Aanmelden voor de Startersmarkt wordt op prijs gesteld. Aanmelden kan als bezoeker, maar ook als mogelijke standhouder.

Voor vragen of meer informatie over de Startersmarkt kunt u terecht bij het Ondernemersplein, tel. 0320-278555 of per mail: ondernemersplein@lelystad.nl.