Advertentiewerving nieuwe gemeentegids


(30-10-2015)

Medio 2016 verschijnt de nieuwe gemeentegids (2016-2018). Het bedrijf Akse Media uit Den Helder is de uitgever van deze gemeentegids. De gids kan ook deze keer weer gratis ontwikkeld en verspreid worden door de plaatsing van advertenties door lokale bedrijven en instellingen.

Sinds begin oktober is gestart met de advertentiewerving voor de nieuwe gids.

De contactpersoon hiervoor is Davy Doorschodt (e-mail davy@aksemedia.nl). In de regel is hij de komende tijd op woensdag en donderdag in onze gemeente actief om (nieuwe) bedrijven en instellingen te bezoeken. Hij kan zich desgewenst legitimeren en een bevestigingsbrief van de gemeente laten
zien.

Wilt u met uw bedrijf ook een advertentie laten plaatsen in de nieuwe gids? Neemt u dan contact met hem op of bel naar Akse Media, tel (0223) 66 88 77.

Spookbedrijven

De laatste tijd zijn er ook weer spookbedrijven actief die (vaak op een agressieve manier) advertenties werven en aangeven dat zij in opdracht van de gemeente een gids uitgeven.

Tip: vraagt u altijd om de naam en het telefoonnummer van het bedrijf en de contactpersoon die hiermee bezig is. U zult merken dat men dan snel afhaakt.