Terugkoppeling Bewonersavonden Oosterparkwijk


In oktober hebben bewonersavonden voor de Oosterparkwijk plaats gevonden. Op deze avond hebben wijkbewoners hun mening over de wijk gegeven. Zowel positieve als verbeterpunten zijn benoemd.

Over het algemeen waren bewoners tevreden over het wonen in de Oosterparkwijk, maar er zijn ook verbeterpunten genoemd Op de website van de gemeente Harlingen, de Bouwvereniging en huurdersraad staat het verslag van de avonden.

Verbeterpunten

Samen met u willen de gemeente Harlingen, de Bouwvereniging en de Huurdersraad werken aan de verbeterpunten. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld verkeer & veiligheid, leefbaarheid en ontmoeting.

Bent u erbij?

Wij nodigen u uit om op 3 november 2015 samen te werken aan de verbeterpunten. Iedereen is welkom. Zowel jong als oud, huurders als eigenaren van een koopwoning. U bent ook van harte welkom als u niet bij de bewonersavonden in oktober aanwezig bent geweest.

Zonder de inbreng van u, als bewoner van de Oosterparkwijk, kan niet aan een vervolg gewerkt worden. Uw aanwezigheid is daarmee erg belangrijk!

De avond wordt gehouden op 3 november 2015 om 19:30 in het Vierkant. U kunt u opgeven door een email te sturen naar bestuurssecretariaat@harlingen.nl.

Meer informatie

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met:

* Hilda Koster van de Bouwvereniging, telefoon 0517 - 432525 / h.koster@debouwvereniging.nl
* Hille Stellingwerf van de gemeente Harlingen, telefoon 0517 - 492303 / h.stellingwerf@harlingen.nl

Lees hieronder het verslag van de bewonersavond Oosterpark

* Verslag Bijeenkomst wijkvisie Het Oosterpark 56 en 7 oktober 2015.pdfpdf(374,92 KB)