Informatiebijeenkomst voor sportclubs over Scoren met Energie


Logo van Scoren met Energie

De gemeente Maassluis houdt woensdag 18 november 2015 een informatiebijeenkomst voor sportclubs over de mogelijkheden van energiebesparing.

De begroting van de gemiddelde sportvereniging bestaat voor zo'n 20% uit kosten voor gas en elektra. De energierekening van een sportclub bedraagt ongeveer 18.000 euro per jaar.

Informatiebijeenkomst

Om verenigingen te helpen deze lasten te verminderen houdt de gemeente Maassluis, in samenwerking met stichting Scoren met Energie, op woensdag 18 november 2014 een informatiebijeenkomst bij Excelsior Maassluis.

Voorbeelden van andere clubs

Op deze avond laat de gemeente verenigingen kennismaken met de aanpak van Scoren met Energie en hen inspireren met succesvolle voorbeelden van andere verenigingen. Ook kan meteen een afspraak gemaakt worden voor het maken van een energiescan van de vereniging.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar duurzaam@maassluis.nl.

Mogelijkheden van energiebesparing

Let op, dit is een andere bijeenkomst dan het Fonds Schiedam Vlaardingen een week eerder houdt. Voor de gemeente is het belangrijkste dat sportverenigingen goed geinformeerd zijn over de mogelijkheden van energiebesparing. Verenigingen zijn daarbij natuurlijk vrij in het kiezen van de aanpak
die het beste bij hen past.