Live blog demonstratie AZC Alert Enschede


30 oktober 2015

Zaterdag 31 oktober is er aan het Esmarkerveld in Enschede-Oost een demonstratie van AZC Alert Enschede. U leest hier de laatste stand van zaken.

undefined

Verkeersroutes

Naar aanleiding van de demonstratie kan het verkeer wat over de Gronausestraat gaat, hinder ondervinden. Het doorgaand verkeer uit Gronau naar het centrum van Enschede en omgekeerd kan het beste de route nemen via de N35 en Zuiderval.

Mocht de politie zaterdag verkeersmaatregelen nemen waardoor verkeer in de wijk stremt. Dan worden omleidingsroutes in gang gezet, zodat verkeer in en uit de wijk mogelijk blijft.

Demonstratie
Stichting AZC Alert heeft aangekondigd dat zij op 31 oktober 2015 gaat demonstreren tegen de komst van een AZC op Esmarkerveld. De locatie is de plek direct voor het Esmarkerveld. Het gehele programma zal ook op deze plek plaatsvinden. De demonstratie is van 11.00 - 14.00 uur.

Op zaterdag 31 oktober kunt u voor meer informatie bellen met het Informatiepunt Vluchtelingenopvang 053 - 481 7200. Dit informatiepunt is vanaf 9.00 - tot 15.00 uur bereikbaar. Heeft u een noodgeval voor de politie? Bel dan met 112.

Informatie

* Een kaart van het gebied waarin de noodverordening geldt en preventief fouilleren mogelijk is.
* Noodverordening / Notverordnung