Bouwmarkt led op de details

30 oktober 2015

Bouwmarkt led op de details

Projectshow november in teken van nieuwe lichtwereld

Nieuwegein, 30 oktober 2015 - Bij het vervangen van verlichting niet in het duister tasten? Gaat er bij het woord `led' wel een lampje branden, maar heb je het licht nog niet helemaal gezien? Hornbach is het baken voor het kiezen voor en aanbrengen van de ideale verlichting in en rondom huis. Tijdens de projectshows in de weekenden van november geven experts van deze projectbouwmarkt een inkijkje in de wondere lichtwereld.

Deze gratis toegankelijke projectshows vinden plaats van vrijdag 5 t/m zaterdag 28 november; op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. Medewerkers van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna de bezoekers zelf aan de slag kunnen gaan. Met speciale aandacht voor led-strips aanbrengen, profielen monteren en accessoires op de juiste manier gebruiken. Kijk voor een voorproefje op de speciale webpagina van Hornbach over dit thema.

Geheel vernieuwde lichtafdelingen

In alle vestigingen van Hornbach zijn de verlichtingsafdelingen het afgelopen jaar geheel vernieuwd. "Ze zijn stuk voor stuk binnen twee weken omgetoverd tot ware lichtwerelden, waar klanten in een oogopslag het hele aanbod kunnen zien", vertelt inkoopleider Hans van Bemmel. "De grootste verandering is dat er als het ware sprake is van een speciaalzaak binnen de bouwmarkt. Met een uitgebreid assortiment, gericht op trends en speciale wensen. Vanuit de gedachte dat klanten geen lange winkelpaden hoeven af te struinen op zoek naar dat ene led-lichtje. In plaats daarvan is er sprake van een open presentatie, met verschillende eilanden, mooi bij elkaar gegroepeerd. Van een afstandje kun je de hele afdeling overzien. Die springt er nu echt uit!"

Over HORNBACH

HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 138 jaar en meer dan 16.000 medewerkers. In Nederland bestaat HORNBACH nu achttien jaar en telt het inmiddels tien vestigingen. HORNBACH won in 2015 voor de tiende keer de Retail Jaarprijs, in de categorie `Beste Bouwmarkt van Nederland'. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).