Kempen verlengt hoofdsponsorschap roeivereniging Nereus

Kempen & Co verlengt hoofdsponsorschap roeivereniging Nereus

Amsterdam, 30 oktober 2015

De Amsterdamse studentenroeivereniging Nereus kan ook de komende vijf jaar rekenen op steun van Kempen & Co.

Sinds maart 2011 is Kempen & Co hoofdsponsor van Nereus. De afgelopen jaren hebben beide partijen succesvol samengewerkt wat resulteerde in voortzetting van de sponsorovereenkomst.

Joof Verhees, directielid Kempen & Co: `Nereus is al jaren hofleverancier van de Nederlandse roei-equipe. De roeiers van Nereus knokken internationaal in verenigings-, of Olympisch verband tegen grote spelers. Wij ook. We herkennen de drive, de teamgeest en het commitment om het beste resultaat te behalen voor onze klanten en zien in de roeisport een krachtige metafoor voor ons dagelijks werk '

Gilles Bouman, praeses Nereus: `De afgelopen jaren heeft onze vereniging hard gewerkt om deze samenwerking tot een succes te maken. We zijn dan ook heel blij en trots dat Kempen & Co de komende jaren aan Nereus verbonden blijft. Nereus heeft zich als doel gesteld zoveel mogelijk wedstrijdroeiers naar topniveau te brengen en zich te meten met de internationale top. Met deze sponsoring zijn we in staat Nereus verder te professionaliseren'

[EINDE BERICHT]

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frank Verschoor | Kempen & Co | Manager Sponsoring en Public Relations

T +31 (0)20 348 8937 | M +31 (0) 6 53607242

E frank.verschoor@kempen.nl

De Amsterdamsche Studenten Roeivereeniging Nereus, gelegen aan de Amstel, is al sinds 1885 de meest succesvolle studentenroeivereniging van Nederland. Van Olympische Spelen, Henley Royal Regatta tot de prestigieuze Varsity: Nereus is toonaangevend door haar vele overwinningen. Naast roeien staat Nereus ook bekend om het organiseren van grote roeiwedstrijden, zoals het NK Indoorroeien en de Heineken Roeivierkamp.

Kempen & Co N.V. (Kempen & Co) is een Nederlandse merchant bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. Kempen & Co biedt diverse gespecialiseerde financiele diensten aan ten behoeve van institutionele beleggers, ondernemingen, financiele instellingen, (semi-) overheidsinstellingen, stichtingen en vermogende particulieren. Kempen & Co is een dochteronderneming van F. van Lanschot Bankiers N.V. (Van Lanschot). Van Lanschot en Kempen & Co staan als bank onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. en zijn in het bezit van een vergunning op grond van artikel 2:11 van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Van Lanschot en Kempen & Co zijn tevens als financiele onderneming geregistreerd bij de Stichting Autoriteit Financiele Markten (AFM) te Amsterdam.

Kempen & Co ondersteunt diverse doelen in Nederland op het gebied van cultuur, maatschappij en sport. De sponsoring van de Amsterdamse Studentenroeivereniging Nereus is daarvan het meest prominent. Daarnaast is Kempen & Co sponsor van Pinoke Heren 1 en het Holland Festival.

Nadere informatie over Kempen & Co kunt u vinden op: www.kempen.nl