Drentse bestuurders bezoeken ondernemer van het jaar


dinsdag 3 november 2015

Op woensdag 4 november brengt een aantal bestuurders van de provincie Drenthe en de Drentse gemeenten een bezoek aan keramiekfabriek Royal Goedewaagen in Nieuw-Buinen.

Logo gemeente Borger-Odoorn Klik om te vergroten

Drentse ondernemer van het jaar en Goedewaagen-directeur Yvonne Kooi laat de bestuurders op die manier kennismaken met een stuk Drentse en Nederlandse ondernemersgeschiedenis.

Royal Goedewaagen vervaardigt al sinds 1610 (en sinds de jaren '60 in Drenthe) handgemaakte keramiekproducten. Voor haar innovatieve koers met een eeuwenoud bedrijf in sterk veranderende tijden werd directeur Yvonne Kooi in april uitgeroepen tot Drentse ondernemer van het jaar. Ze ziet het
daarom als haar plicht om Drentse bestuurders met eigen ogen te laten zien hoe ze invulling geeft aan haar ondernemerschap.

Bestuurders

Namens Borger-Odoorn, de gemeente waarin Royal Goedewaagen gevestigd is, zal burgemeester Jan Seton de gasten toespreken. Naast commissaris van de Koning Jacques Tichelaar en gedeputeerde Henk Brink zullen verschillende Drentse burgemeesters de fabriek bezoeken.

Nieuwsberichten