Enthousiaste inwoner gezocht voor adviescommissie `Jouw idee, samen ..


Karina Scheerhoorn-Helmig

Vindt u het belangrijk dat inwoners zelf plannen maken voor een prettige leefomgeving? En dat ze er ook zelf mee aan de slag gaan? Wilt u adviezen geven over welk plan financiele steun van de gemeente moet krijgen?

Meedenken en beoordelen

Wilt u meedenken over welke plannen financiele ondersteuning van de gemeente zouden moeten krijgen? Meldt u dan nu aan voor de adviescommissie en beoordeel samen met andere inwoners de ingediende ideeen en plannen. De adviezen van de commissie zijn van belang voor de subsidietoewijzing.

Adviescommissie

In 2014 is de adviescommissie opgericht voor de eerste editie van `Jouw idee, samen uitvoeren'. De adviescommissie bestaat op dit moment uit 4 leden. Uitbreiding is gewenst.

We zoeken iemand:

* die zich herkent in het uitgangspunt dat inwoners een grote bijdrage kunnen en moeten leveren aan een leefbare samenleving;
* met een brede blik, die verder kan kijken dan het belang van het eigen dorp waarin men woont of de vereniging(en) waarvan men lid is;
* die in staat is - samen met de andere leden van de adviescommissie - een goed en afgewogen oordeel te vormen over de aanvragen.

Gezien de samenstelling van de huidige commissie gaat de voorkeur uit naar een man. Ook inwoners jonger dan 30 jaar worden uitdrukkelijk uitgenodigd te reageren.

Aanmelden

Heeft u interesse, wilt u zich aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Ria Rademaker via jouwidee@aaenhunze.nl of telefoonnummer 14 0592. Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 november 2015.

De adviescommissie zal ongeveer 6 keer bijeen komen in de periode van januari tot april 2016. Overleggen zullen 's avonds in het gemeentehuis in Gieten plaatsvinden.