Meld iemand aan voor de Oldebroeker Erepenning 2016


04-11-2015: Kent u iemand die dag en nacht klaar staat voor anderen en zich belangeloos inzet? Laat het ons dan weten! U kunt tot en met dinsdag 17 november 2015 een vrijwilliger of organisatie aanmelden voor de Oldebroeker Erepenning.

Dit is een gemeentelijke penning voor mensen of organisaties die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Oldebroek of de plaatselijke gemeenschap.

Wanneer kunt u iemand aanmelden?

U kunt een vrijwilliger of een vereniging aanmelden voor een erepenning bij een inzet van zo'n 10 jaar, minimaal 6 uur per week of bij de inzet van zo'n 20 jaar, minder dan 6 uur per week. We zijn op zoek naar personen en verenigingen die zich belangeloos inzetten voor de gemeente of de
samenleving van Oldebroek en een voorbeeld zijn voor anderen.

Uitreiking Oldebroeker Erepenning

Burgemeester Hoogendoorn reikt de erepenning tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2016 uit. Deze is op maandag 4 januari 2016. Met het uitreiken van de erepenning staan we stil bij vrijwilligers of organisaties die bijdragen aan een sterke en leefbare samenleving. Zo werken we samen aan
`Oldebroek voor mekaar'.

Meld een vrijwilliger of organisatie aan!

Kent u een vrijwilliger of een organisatie die de Oldebroeker Erepenning verdient? Laat het ons weten! Dat doet u via het aanmeldformulier voor de erepenning. U kunt het formulier ook opvragen bij het KCC via tel. 14 0525. Aanmelden kan tot en met dinsdag 17 november 2015.