Slotconferentie LOB in het mbo op 26 november 2015


03-11-2015 - Elke mbo-student moet de kans krijgen te ontdekken wat zijn kwaliteiten, mogelijkheden en drijfveren zijn. Het Stimuleringsproject LOB in het mbo heeft dit streven de afgelopen jaren met enthousiasme omarmd. Het door het ministerie van OCW gesubsidieerde project heeft de afgelopen
jaren allerlei handvatten ontwikkeld, waarmee mbo-scholen een breed en samenhangend LOB kunnen formuleren, implementeren en krachtige loopbaangerichte leeromgevingen kunnen creeren. Zo kunnen scholen een training volgen in het voeren van reflectieve loopbaangesprekken en heeft het projectteam
periodiek regionale kennisdelingsbijeenkomsten georganiseerd. Het project Stimuleringsproject LOB in het mbo stopt nu, maar LOB gaat volop door.

Tijdens de slotconferentie op 26 november blikt het projectteam terug en vooruit. Benieuwd welke paden er uitgestippeld zijn voor vandaag en morgen? Kom dan naar de slotconferentie en laat u inspireren en verrassen!

Praktische informatie
De slotconferentie vindt plaats op donderdag 26 november van 12.00 uur tot 18.00 uur (inclusief gezamenlijke lunch en afsluitende borrel). Locatie: NUtrecht, CAB-Rondom 90A, 3534 BE in Utrecht. U kunt zich voor de conferentie aanmelden via de speciale aanmeldpagina.

Bijlage
Uitnodiging slotconferentie Stimuleringsproject LOB in het mbo

Bron/Auteur: