Gebiedsteam Harlingen organiseert de Gezellig Gezond markt


Op zaterdag 21 november organiseert het gebiedsteam Harlingen de Gezellig Gezond markt. Op de markt ontvangt u informatie over een gezonde leefstijl. De Gezellig Gezond markt is van 11.00 - 16.00 uur in MFC Het Vierkant aan de J. van Oldenbarneveltstraat.

Gezond = Gezellig

Via de markt willen we laten zien dat een gezonde leefstijl ook erg gezellig is! Op de Gezellig Gezond markt krijgt u informatie van onder andere een health coach, dietist, osteopathie, haptotherapie, fysiotherapie, mensendieck, shiatsu en een overgangsconsulente. U kunt een fietstest doen en
uw lage rugspieren laten onderzoeken. Ook kunt u informatie krijgen over het belang van water en het gevaar van teveel suiker. Er worden daarnaast producten aangeboden door een biologische boerderij.

Workshops

Er worden tijdens de Gezellig Gezond markt verschillende workshops aangeboden. Denk aan yoga, mindfulness, bootcamp en dans.

Kinderen zijn welkom!

Op de markt is veel aandacht voor kinderen. Zij kunnen op speelse wijze bezig met gezonde voeding en bewegen. Voor de kinderen is er een workshop kinderyoga. Ook kunnen zij zelf gezonde hapjes maken en met de smoothiefiets kun je je eigen smoothie bij elkaar fietsen!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Bertina v.d. Weide, wijkverpleegkundige van het gebiedsteam Harlingen:

* Telefoon: 06-82093082
* Mail: b.vanderweide@gebiedsteamharlingen.nl
* Website Gebiedsteam Harlingen: www.harlingen.nl/gebiedsteam