Wie verdient de vrijwilligersspeld Reusel-De Mierden 2015?


In onze gemeente zetten heel veel vrijwilligers zich iedere dag weer in. Dit doen zij zonder dat zij hier iets voor terug verwachten. Het gemeentebestuur hecht veel waarde aan het werk dat vrijwilligers verzetten. Met de vrijwilligersspeld wil zij die waardering nog eens extra onderstrepen. De
vrijwilligerspeld wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt door onze burgemeester.

Tot 20 november 2015 kan iedereen in Reusel-De Mierden een individuele vrijwilliger voordragen voor deze onderscheiding.

Wie komt in aanmerking?

Het gaat om inwoners die in Reusel-De Mierden als vrijwilliger actief zijn in bijvoorbeeld sportverenigingen, in de hulpverlening, in belangenorganisaties of in actiegroepen, natuur en recreatie, enzovoort. Dat hoeven niet perse inwoners te zijn die al vele jaren in het bestuur van een
vereniging zitten. Het kunnen evengoed jonge mensen zijn die met vrijwillige inzet op korte termijn iets (groots) hebben bereikt en daarmee een voorbeeld zijn voor andere Reusel-De Mierdenaren.

Afhankelijk van het aantal voorgedragen vrijwilligers, kunnen er 1 tot 3 vrijwilligersspelden worden uitgereikt. De beoordelingscriteria kunt u vinden op onze website.

Wilt u een vrijwilliger voordragen?

Iedere inwoner van de gemeente Reusel-De Mierden kan een of meerdere individuele kandidaten voor de vrijwilligersspeld 2014 voordragen. Dat kunt u doen door het aanmeldformulier digitaal in te vullen op onze website. Het formulier is ook af te halen bij de receptie in het gemeentehuis.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Bram Jacobs via b.jacobs@reuseldemierden.nl of 0497-650 621.