Wisseling van bestuurder cao houthandel

*Hans Crombeen, die onlangs is aangesteld als eerste onderhandelaar voor de bouw cao, zal de komende periode alle werkzaamheden die zijn verbonden aan de cao houthandel overdragen aan Michel Steketee.

Deze werkzaamheden zijn onder andere de FNV vertegenwoordiging in de besturen van het Hout opleidings-centrum (HOC), Stichting Service Instituut Veiligheid, Arbeidsomstandigheden en Gezondheid (Sivag), Stichting Fonds voor Onderzoek, Opleiding en Arbeidsverhoudingen in de Houthandel (Fonds O&A), het regulier overleg met de werkgevers (paritair beraad) en de onderhandelingen voor de cao houthandel.

Levensloop Michel Steketee

Michel Steketee (1966) was werkzaam als schilder van 1983 tot 2000. Gedurende deze periode was Michel als kaderlid actief in de afdeling Rotterdam als belastinginvuller, vraagbaak en bestuurslid. Tevens maakte hij deel uit van de regionale en landelijke sectorraad afbouw.

In 2000 trad Michel in dienst van FNV Bouw en werkte tot 2007 als regiomedewerker van de regio Zuidwest. Van 2007 tot 2014 was hij regiobestuurder regio Zuidwest: Meubel & Hout en district 23 (Rijnmond/Gouda). Vanaf juni 2013 is hij lid van de Vakraad voor de Timmerindustrie in Nederland. Per 1 mei 2014 is Michel benoemd tot FNV Bouw bestuurder Meubel & Hout met werkgebied regio Zuidwest en voert hij de onderhandelingen voor de cao Hiswa.

Wat kunnen de FNV Bouw leden van Michel verwachten?

Michel: "Ik wil zichtbaar, dichtbij en met de leden werken aan Gewoon Goed Werk. Activerend vakbondswerk, versterking van de vakbondspositie in de sector en ledengroei staan daarin bij mij centraal."