BAM Infra BV begint met revitalisering bedrijventerrein Larserpoort


Geplaatst: 5-11-2015

BAM Infra BV begint in opdracht van de gemeente Lelystad vanaf maandag 9 november 2015 met de uitvoering van het verbeteringsplan voor bedrijventerrein Larserpoort. Het plan is samen met de op Larserpoort gevestigde bedrijven en hun werknemers tot stand gekomen.

Bedrijventerrein Larserpoort vanuit de lucht gezien

De totale kosten bedragen ca. EUR 1,3 miljoen en komen deels uit een provinciaal subsidie voor herstructurering van bedrijventerreinen.

Plannen

De plannen omvatten de aanleg c.q. verbetering van voet- en fietspaden op het bedrijventerrein, asfaltering en verbreding van de Pascallaan en herinrichting van het kruispunt Pascallaan/Larserpoortweg met de aansluiting op de Larserweg. De werkzaamheden beginnen met de aanleg van de voetpaden.

Nieuwsbrief, website en app

BAM Infra BV informeert de bedrijven op Larserpoort over de voortgang van de werkzaamheden met een nieuwsbrief, een website en een app. De eerste nieuwsbrief is inmiddels verspreid. De website www.bamlarserpoort.nl gaat maandag 9 november 2015 online. Hierop is alle informatie over de
revitalisering (o.a. de verschillende fasen, omleidingsroutes en planning) te vinden. Ook is er vanaf 16 november 2015 een app met alle informatie te installeren via de appstore voor Android en Iphone: Revitalisering Larserpoort.

Meer informatie

Achtergrondinformatie over de revitalisering van Larserpoort en het gelopen participatieproces kunt u vinden op de gemeentelijke webpagina: www.lelystad.nl/mijnlarserpoort.nl.