`LimburgLab' bevordert lokale en regionale samenwerking


`LimburgLab' bevordert lokale en regionale samenwerking

Op 28 november vindt `LimburgLab 2015' plaats. Alle Limburgse inwoners kunnen dan tijdens de jaarlijkse ontmoetingsbijeenkomst zien met welke thema's maatschappelijke organisaties bezig zijn. De (erkende) Maatschappelijke Organisaties werken vrijwel allemaal mee aan het programma. Samen sterk
voor mensen in Limburg!

De manifestatie `LimburgLab' verbindt maatschappelijke organisaties in Limburg. Maatschappelijke organisaties delen hun kennis en ervaring en nemen deel aan de diverse thema-labs waarin actuele thema`s van alle maatschappelijke organisaties centraal staan.

Het doel van `LimburgLab' is het creeren van een duurzaam netwerk van initiatiefnemers op provinciaal en lokaal niveau, die elkaar versterken en hun gedeelde ervaring meenemen in de realisatie van leefbare dorpen en wijken. Het resultaat: `LimburgLab', een bruisende manifestatie waar honderden
bezoekers afkomen op een programma van verschillende verrassende workshops, voortkomend uit niet-alledaagse samenwerkingsverbanden tussen de organisaties.

Het belooft een inspirerende dag te worden voor iedereen. Kijk voor meer informatie op www.limburglab.nl. Aanmelden voor 12 november!

* Flyer LimburgLab (Pdf)