Raadsleden met vrijwilligers naar skybox in Euroborg


De gemeentelijke skybox in de Euroborg is vanavond, donderdag 5 november, tijdens de Europaleague wedstrijd FC Groningen-Slovan Liberec bestemd voor een delegatie van de gemeenteraad. De raadsleden nemen een aantal vrijwilligers uit de Stad mee als gast. Daarmee wil de raad de vrijwilligers
bedanken voor hun inzet voor deze stad op allerlei manieren.

Zes raadsleden nemen elk een vrijwilliger mee. Het gaat om de volgende mensen:

GroenLinks-fractievoorzitter Benni Leemhuis neemt als gast mee vrijwilliger Frank Arents. Hij zet zich als bestuurslid in voor de sportprojecten van de stichting stedenband Groningen - San Carlos.

D66-raadslid Koen Castelein heeft voor de wedstrijd Angelica Lopez uitgenodigd. Als internationale student is zij hier in Groningen actief in verschillende organisaties voor deze doelgroep.

Amrut Sijbolts, fractievoorzitter van de Stadspartij neemt Margriet Kukler mee, die als vrijwilliger actief is bij de voetballers van Kids United.

Jalt de Haan, fractie-assistent van de CDA-fractie heeft Tom Vegter uitgenodigd. Hij geeft als vrijwilliger taalles aan vluchtelingen.

Fractieassistent Laura Brokken van de Partij voor de Dieren neemt Emmy Venema mee, die actief is bij de Dierenambulance in stad en ook als mantelzorger.

Diederik van der Meide, raadslid voor de PvdA, neemt een vrijwilliger mee van popcentrum Vera.

De delegatie staat onder leiding van raadsgriffier Toon Dashorst.

Gepubliceerd op: 05-11-2015 10.35 uur; Laatst gewijzigd op : 05-11-2015 10.39 uur