KBO-vrijwilliger Agaath Vermast genomineerd


donderdag, 05 november 2015

KBO-vrijwilliger Agaath Vermast genomineerd Agaath van Mast is als KBO-vrijwilliger genomineerd voor Vriendenloterij passieprijs 2015. Staatssecretaris Van Rijn van VWS maakt op 7 december, internationale vrijwilligersdag, de winnaars bekend.

Agaath is de drijvende kracht van de vrijwillige ouderen advisering van KBO Noord-Holland en de Unie KBO. Al meer dan 10 jaar steekt Agaath 3 tot 4 dagen per week in haar vrijwilligers werk voor de Voa's (Vrijwillig ouderen adviseurs).

Een vrijwillige ouderenadviseur helpt senioren om het maximale uit het leven te halen. Dat is de boodschap van Agaath Vermast als ze senioren traint tot vrijwillige ouderenadviseurs.
Agaath is vernieuwend, enthousiast en overtuigend in haar vrijwilligerswerk.

Steunt u de inzet van Agaath? Stem dan direct!

(stemmen kan tot 1 december 2015)

[IMG]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uit ruim 400 inschrijvingen zijn in drie categorieen 18 vrijwilligersorganisaties, -projecten en vrijwilligers genomineerd voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2015.
Meer informatie is te lezen op de website.

Tweeten
Bookmark and Share