Landelijke Startersdag Kamer van Koophandel


Geplaatst: 3-11-2015

Zaterdag 7 november 2015 is de Landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel. De Startersdag wordt georganiseerd in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Ondernemersplein Lelystad

Programma

Iedere locatie heeft een eigen programma. Op alle locaties worden presentaties gegeven over financiering, klanten vinden, ondernemingsplan, administratie, belastingen en kenmerken van een succesvolle ondernemer. De KvK Startersdag is gratis toegankelijk. Het is een dag waarop starters
informatie en inspiratie kunnen opdoen om de start van het eigen bedrijf tot een succes te maken. Aanmelden kan op de website: http://www.kvk.nl/campagne/startersdag/.

Ondernemersplein Lelystad

Lelystadse beginnende ondernemers die deze dag hebben meegemaakt en nog met aanvullende vragen zitten, zijn daarna van harte welkom bij Ondernemersplein Lelystad. Medewerkers van het plein helpen graag verder.

Lelystadse startersmarkt

Een Lelystadse startersmarkt wordt op woensdag 2 december 2015 georganiseerd. Ook daar bent u van harte welkom. Kijk voor het programma, nadere informatie en aanmelding op Kennis- en informatiemarkt voor beginnende ondernemers.