Inloopavond ontwerp speelplein Zwanebloemlaan/Boterbloemstraat


Op 24 november wordt het concept ontwerp voor de nieuwe inrichting van het speelplein aan de Zwanebloemlaan gepresenteerd. Omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom tussen 17.00 en 18.30 uur in de Klaverhal, Hondsdrafweg 1 te Zoeterwoude. Tijdens de avond kunt u de plannen
bekijken en een reactie geven. Er zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden. Naar aanleiding van de reacties kan het ontwerp nog worden aangepast.

In september 2015 werden onder omwonenden 200 enqueteformulieren verspreid om de wensen voor de nieuwe inrichting van speel -en ontmoetingsplein aan de Zwanenbloemlaan te inventariseren. Ook konden inwoners via een online enquete reageren. Ongeveer een vijfde van de aangeschreven bewoners
heeft gereageerd. De enquete bestond uit 2 delen: een voor de kinderen en een voor volwassenen. In totaal hebben 27 kinderen en 37 volwassenen meegedaan. U kunt de uitkomsten van de enquete op de website bekijken.

De gemeente Zoeterwoude is erg blij met de respons. Aan de uitgebreide reacties is te zien dat mensen de moeite hebben genomen om hun wensen zo goed mogelijk te beschrijven. De uitslag van de enquete is gebruikt als uitgangspunt voor het concept-ontwerp.