05-11-2015 naamwedstrijd


05-11-2015

SCHUNCK* en Alcander doen een oproep aan kinderen en jongeren woonachtig in stadsdeel Heerlerbaan om een naam te bedenken voor de nieuwe accommodatie aan de Vullingsweg. Door een naam in te sturen maak je kans op een spelcomputer (Playstation 4, beschikbaar gesteld door Alcander).

Er zijn een aantal voorwaarden aan de naamwedstrijd verbonden:

-De naam moet passen in de lijn van de drie andere Heerlense jongeren activiteitencentra (`The Break', `The Max', The Move'): Engels, kort en vlot.

-Je mag meedoen als je tussen de 4 en 16 jaar bent (bij de jongere kinderen mogen ouders meedenken).

-Je mag meedoen als je woont in Stadsdeel Heerlerbaan (Heerlerbaan, Aarveld, Bekkerveld, Welten, Douve Weien, Benzenrade).

-De naamwedstrijd sluit op 25 november 2015.

-De winnaar wordt bekend gemaakt in week 50 op social media van SCHUNCK* en Alcander en ontvangt de prijs tijdens de feestelijke opening op zaterdag 20 februari 2016.

SCHUNCK* bibliotheek realiseert samen met Gemeente Heerlen en Alcander jeugd- en jongerenwerk een combinatie tussen bibliotheek en jongeren activiteitencentrum. Hier wordt een verbinding gecreeerd tussen jongeren en ouderen door gezamenlijk activiteiten te organiseren met maatschappelijke
thema's zoals mediawijsheid, taal- en leesbevordering, opvoeding en gezondheid.

Weet jij een leuke naam? Doe dan mee!

naamwedstrijd