Nieuwjaarsbijeenkomst wordt midzomerfeest


Nieuwjaarsbijeenkomst wordt midzomerfeest

5 november 2015 - Het college van burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht heeft besloten om in januari 2016 geen nieuwjaarsreceptie te organiseren, maar de nieuwjaarsbijeenkomst in een nieuw `jasje' te steken. De gebruikelijke receptie vervalt. In de plaats daarvoor komt een zogeheten
midzomerbijeenkomst.

Die bijeenkomst vindt plaats eind juni/begin juli 2016 op een centrale plek in de gemeente.

Net als bij een nieuwjaarsreceptie staat ook deze bijeenkomst in het teken van ontmoeten en verbinden. En net als anders worden inwoners, (maatschappelijke) instellingen en bedrijven uitgenodigd om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.

Burgemeester Witteman: "We kijken graag naar een andere vorm voor de receptie en naar nieuw elan. In de eerste weken van januari ontmoeten velen elkaar al op diverse recepties. Een feestelijk - bij voorkeur buiten - evenement kort voor de zomer sluit beter aan op de afsluiting van het
bestuurlijke seizoen, waarbij we kunnen terugblikken en vooruitblikken met onze inwoners, bedrijven en organisaties. Temeer omdat we in de zomer van 2016 halverwege de huidige bestuursperiode 2014 - 2018 staan.

We gaan nu aan de slag met het uitwerken van ons plan. Ideeen daarvoor zijn overigens van harte welkom. En misschien weet iemand ook nog wel een mooie naam voor deze bijeenkomst? "

Datum, locatie en programma van de bijeenkomst worden gecommuniceerd zodra deze bekend zijn. Of de midzomerbijeenkomst een traditie wordt, is nog niet besloten.