Uitnodiging gedachtewisseling met agrarische ondernemers


LLTB

De LLTB afdeling Heuvelland overlegt regelmatig met de gemeenten binnen haar werkgebied om de ontwikkelingen te bespreken en de belangen van de agrariers te behartigen.

De gemeente Vaals en de LLTB willen graag met agrariers uit de gemeente Vaals van gedachten wisselen met agrariers over de zaken die spelen in de gemeente Vaals. Op die manier krijgt de gemeente een beter beeld van wat leeft binnen de sector.

Wij nodigen u daarom u graag uit om deel te nemen aan een rondetafelgesprek.

Namens de gemeente Vaals zullen burgemeester Van Loo en wethouder Kersten bij het gesprek aanschuiven. U kunt dan met beiden in gesprek gaan en uw wensen kenbaar maken. Tevens kan de gemeente dan haar beleid en aanpak toelichten alsmede haar verwachtingen t.a.v. de agrarische ondernemers.

Het gesprek vindt plaats op dinsdagavond 10 november a.s en start om 20.00 uur in hotel-restaurant Piethaan, Mamelis 6, 6295 NB te Lemiers.

De bijeenkomst is toegankelijk voor zowel de LLTB-leden van de afdeling Heuvelland in de gemeente Vaals als voor alle overige agrarische ondernemers in de gemeente Vaals

U bent van harte welkom!