Bio-beurs standhoudersbijeenkomst 17 november


[IMG]

Bio-beurs standhoudersbijeenkomst 17 november

De belangstelling van exposanten voor de Bio-beurs 2016 overtreft nu al de editie 2015. Projectleider Paulien Veerman meldt dat er al ruim 3800 m2 geboekt is. "We zitten nu op het aantal stands en meters dat we in januari 2015 geexposeerd hebben en er zijn nog ruim twee maanden te gaan.
Dagelijks komen nieuwe aanvragen binnen, dus de beursvloer gaat binnenkort helemaal dichtlopen."

Standhouders en potentiele standhouders die zich ter voorbereiding goed willen laten informeren over de Bio-beurs zijn op 17 november vanaf 14.00 uur welkom in de IJsselhallen.

> U kunt zich hier aanmelden

De beursvloer is een mooie afspiegeling van de hele keten, van innovatieve landbouwmachines tot gastronomische hoogstandjes. De Bio-beurs heeft een behoorlijk aantal nieuwe standhouders. Bijzonder trots is Paulien op de verhoogde belangstelling vanuit de horeca: "Het programma voor de horeca
wordt ook verder versterkt met topkoks. Nu de biologische omzet in dit afzetkanaal zo toeneemt, verwachten we uit deze doelgroep ook veel meer bezoekers te trekken."

Miriam van Bree, cooerdinator van het Bio-beurs seminarprogramma, meldt dat het programma vol zit met meer dan 60 workshops. "Het aanbod was overweldigend! Dit jaar moesten we als commissie selecteren uit de vele inschrijvingen. In de workshops zit een hoog innovatiegehalte voor alle
doelgroepen."

Kijk voor meer informatie op www.bio-beurs.nl