Supermarkt overvallen, politie zoekt getuigen


Supermarkt overvallen, politie zoekt getuigen

Laatste update:
05-11-2015 | 16:56

Apeldoorn - Woensdagavond 4 november hebben twee nog onbekende mannen een supermarkt aan de Schapendoesweg in Apeldoorn overvallen. Er is niemand gewond geraakt. De daders gingen er met een hoeveelheid sigaretten vandoor.

De twee mannen liepen vlak voor sluitingstijd, even voor 22.00 uur, de zaak binnen. Een van de daders bedreigde het personeel achter de informatiebalie en enkele klanten met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. De andere dader verzamelde achter de informatiebalie een hoeveelheid
sigaretten en wat kleingeld uit de kassa. Daarna gingen de daders er lopend vandoor. Na het verlaten van de supermarkt gingen ze rechtsaf, richting het speeltuintje. Het is niet bekend hoe ze verder gevlucht zijn.

Na de overval zijn de aanwezige medewerkers en klanten opgevangen door de politie en zijn hun verklaringen opgenomen.

Onderzoek overvallenteam

Het overvallenteam heeft de zaak nu in onderzoek en is op zoek naar mensen die de overvallers misschien gezien hebben voor of na de overval.

Het ging om twee personen van naar schatting ongeveer 20 jaar oud, beiden droegen donkere kleding en beiden hadden hun gezicht bedekt. Een man droeg een opvallend wit masker en is ongeveer 1.75 a 1.80m lang. De man die dreigde met het wapen heeft vermoedelijk een donkere huidskleur en was vrij
lang (ca. 1.90/1.95m).

Heeft u de mannen mogelijk gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2015539127