Aviation Glass zet Raad van Advies op met Peter Hartman

Aviation Glass zet Raad van Advies op met Peter Hartman

AviationGlass & Technology, gespecialiseerd in glasproducten voor de luchtvaartindustrie, maakte gister bekend dat het een Raad van Advies heeft geformeerd bestaand uit Peter Hartman, Prof. Edward Krubasik en Gijs Schoonderbeek.

Aan de drie personen is te zien dat het bedrijf een mix zoekt van management, techniek en marketing in lucht- en ruimtevaart.

Peter F. Hartman, momenteel Vice Voorzitter van Air France-KLM en voormalig President en CEO van KLM tot 2013, heeft twee*nveertig jaar ervaring in de luchtvaartindustrie. Prof. Edward G. Krubasik heeft Fysica gestudeerd aan de Universiteiten van Erlangen-N*rnberg en Karlsruhe in Duitsland en verkreeg een Doctoraat in de Kernfysica van de universiteit Karlsruhe. Krubasik begon zijn carri*re bij McKinsey & Co, waar hij als partner en directeur meer dan twintig jaar verbonden was.Krubasik geeft onder meer college aan het International Directors Program van INSEAD, Fontainebleau . Hij is tevens Commissaris bij Antenna Company. Gijs Schoonderbeek heeft succesvol het grootste technisch installatiebedrijf in Nederland (Burgers Ergon) opgebouwd, dat hij vervolgens verkocht aan het Nederlandse bouwbedrijf Heijmans NV in 2007. Schoonderbeek is een actieve investeerder in diverse bedrijven, voornamelijk gefocust op startende bedrijven met nieuwe technologie*n.

Hoogwaardig advies

John Rietveldt, Bestuursvoorzitter van AviationGlass & Technology, over de Raad van Advies: "Het formeren van deze Raad van Advies verzekert ons van advies van hoogwaardige kwaliteit - onontbeerlijk voor het succes van elk bedrijf. Wij zijn verheugd onze drie Raad van Advies leden te verwelkomen bij AviationGlass. Eenieder brengt zijn eigen unieke mix van expertise mee voor het adviseren en ondersteunen van ons bedrijf. Peter Hartman is een bijzonder gerespecteerd industrie icoon, die actief blijft bijdragen aan de evolutie van de wereldwijde luchtvaartindustrie. Het opbouwen van een bedrijf tot een aantrekkelijke propositie voor een toonaangevende multinational, vereist doorzettingsvermogen en Gijs Schoonderbeek brengt deze belangrijke eigenschap naar het team. Zijn ondernemerschap, scherp gevoel voor design en oog voor kwaliteit zijn van onschatbare waarde voor ons. Professor Krubasik heeft een gerenommeerde achtergrond in de ontwikkeling van vernieuwende technologie*n en progressieve innovaties. Hij weet ook te borgen dat deze succesvol gecommercialiseerd kunnen worden. Deze gecombineerde ervaring maakt een krachtige springplank naar succes.*