Duco opent Europees hoofdkantoor in Luxemburg

donderdag 5 november 2015 12:01 Economie

Dit is een origineel bericht van PR Newswire

LONDEN, 5 november 2015 /PRNewswire/ -- Duco [http://du.co/], een fintech-aanbieder van beheerde afstemmingsdiensten met hoofdkantoor in Londen, kondigde vandaag de vestiging van zijn Europese regionale hoofdkantoor in Luxemburg aan als de volgende fase van zijn plannen voor uitbreiding wereldwijd. Deze stap volgt op de opening van het Noord-Amerikaanse regionale hoofdkantoor in september en de voortdurende investering in zijn internationale basis in Londen.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20141206/162756LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20141206/162756LOGO]

Dr. Christian Nentwich, directeur-generaal en mede-oprichter van Duco, verklaarde: "Na een zeer succesrijke groeiperiode van 18 maanden waarin we ons klantenbestand hebben opgebouwd van nul tot 28 financiele en dienstenorganisaties, de recente, aanzienlijke belegging 'serie B' door ICAP en de vestiging van ons kantoor in New York, was verdere uitbreiding in Europa de logische volgende stap."

Michael Marconi, technisch directeur en mede-oprichter van Duco, zei: "Luxemburg is een ideale locatie voor Duco gezien het belang ervan als centrum voor tal van financiele instellingen, vooral als erkend kwaliteitscentrum als het gaat om administratie na de handel, aanspreekpunt en administratie en boekhoudwerkzaamheden. We verwachten dat ons Duco Cube-afstemmingsplatform in deze gemeenschap en de naburige Europese staten heel goed zal worden ontvangen, omdat bedrijven openstaan voor nieuwe technologien ter verbetering van controlefuncties, om hun kosten te verlagen, voor het naleven van regelmentaire verplichtingen en het verbeteren van dienstverlening aan de eindklant."

Het personeel in het nieuwe kantoor is werkzaam in de verkoop, klantondersteuning en marketing voor heel Noord-Europa en fungeert als netwerklocatie voor klantondersteuning wereldwijd.

Iets over Duco

Duco is een technologiebedrijf dat zich richt op het vereenvoudigen van complexiteit door gebruik te maken van verbeteringen uit informatica-onderzoek. Zijn bekroonde beheerde afstemmingsdienstverlening, Duco Cube, stelt bedrijven in staat complexe gegevens te controleren met behulp van lichte-aanrakings- en zelfbedieningstechnologie. Tijdens de afgelopen 12 maanden heeft Duco Cube ruim een miljard transacties afgestemd. Duco heeft de internationale prijs FOW 2014 voor "Beste nieuwe product - afstemming" gewonnen en was een van slechts zeven bedrijven die werden uitgekozen voor deelname aan de toonaangevende FinTech Innovation Lab [http://newsroom.accenture.com/news/seven-financial-technology-startups-chosen-for-the-fintech-innovation-lab-london.htm] 2015 in Londen. De Financial News zette Christian Nentwich, directeur-generaal van Duco, op zijn lijst van "40 opkomende sterren in handel en technologie onder de 40" evenals op zijn lijst "40 koplopers in fintech", mensen die "invloed hebben of aanzetten tot vernieuwingen in het opkomende ecosysteem van de financiele technologie". Duco, met hoofdkantoor in Londen, bedient klanten in heel Europa, de Verenigde Staten, Afrika en Azie.

Ga voor meer informatie naar du.co [http://du.co/]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141206/162756LOGO

Duco

CONTACT: CONTACTPERSOON: Ellen G. Resnick, Crystal Clear Communications,773/929-9292; 312/399-9295 (mobiel), eresnick@crystalclearPR.com

Web site: http://du.co/