Kerkbalans wedstrijd: inzenddatum verlengd

Kerkbalans wedstrijd: inzenddatum verlengd

5-11-2015

De organisatie van de Actie Kerkbalans schrijft dit jaar een wedstrijd uit: ze gaat op zoek naar het folderontwerp dat het beste lokaal de Actie Kerkbalans kan promoten. De uiterste inzenddatum is echter aangepast, zodat lokale kerken iets meer tijd krijgen om hun ontwerp aan te leveren. Plaatselijke kerken kunnen nog meedoen door hun ontwerp voor 1 december 2015 in te dienen. Meedoen is dus nog mogelijk!

Beschrijving

Voor Kerkbalans 2016 daagt de organisatie lokale kerken uit om een folder te ontwerpen die mee kan dingen naar de top 3 van beste folders. De winnaar krijgt EUR 2000 om het eigen folderontwerp te laten drukken. Voor de tweede prijs is EUR 1000 beschikbaar, de nummer drie krijgt EUR 500 te besteden. Alle ontwerpen worden beoordeeld door een deskundige jury op vorm, tekst, originaliteit maar ook op afstemming van doel en doelgroep.

Winnaars krijgen tijdig bericht, in overleg met de organisatie wordt hun folder gedrukt en verrekenend met het gewonnen bedrag. De winnende folders worden bovendien gepresenteerd via www.kerkbalans.nl, ter inspiratie voor andere lokale kerken. Ook krijgen de winnaars een uitnodiging voor de campagnestart volgend jaar.

Stuur uw ontwerp voor 1 december naar: info@kerkbalans.nl o.v.v. `Wedstrijd beste folder Kerkbalans 2016'.