Gemeente Oisterwijk: Sinterklaasintocht Oisterwijk en Moergestel


06 november 2015

Sinterklaasintocht Moergestel

Sint Nicolaas zal zaterdag 14 november met zijn pieten met de stoomboot in Meppel aankomen. Zoals gebruikelijk zal de Sint direct na aankomst in Nederland doorreizen naar Moergestel.

Dit jaar zal Sint Nicolaas in Moergestel om 13.00 uur zijn entree maken per boot vanaf de Reusel. Harmonie Prinses Juliana zal het gezelschap opwachten nabij de Reusel in de Herengoedstraat. Iedereen is van harte uitgenodigd om Sinterklaas te verwelkomen tijdens zijn intocht!

Route Moergestel

De route van de intocht dit jaar is als volgt: Aankomst vanaf de Reusel ter hoogte van het Hofakkerpad, Herengoedstraat, Voorburgstraat, Boonhofstraat, Kloosterlaan, Huysackerstraat, Kruysackerstraat, Rootven en Raadhuisstraat. Op het voormalige gemeentehuis zal Sinterklaas en zijn gezelschap
verwelkomt worden door Burgemeester en Wethouders.

Sinterklaasintocht Oisterwijk

Op zondag 15 november gaat Sinterklaas met zijn Pieten Oisterwijk verblijden met een bezoek. Hij komt met de trein van 14.03 uur aan op het station van Oisterwijk. Daar staan alle kinderen te wachten om ze te begroeten. In optocht gaat het gezelschap dan verder.

Route Oisterwijk

De route gaat via de Stationstraat, De Lind Noord en dan naar het het Lindeplein. Eindpunt is het bordes van Tiliander. Burgemeester Hans Janssen staat daar dan klaar om Sinterklaas en zijn pieten hartelijk te ontvangen.

Sinterklaasactiviteiten

Voor alle informatie over de verschillende activiteiten die rondom Sinterklaas en tijdens de intocht worden gehouden kunt u een kijkje nemen op:

* http://www.oisterwijknieuws.nl/category/sinterklaas/.
* http://sinterklaas.inoisterwijk.nl/

Ook informatie over de jaarlijkse Sinterklaasvoorstellingen vindt u op deze websites.