Energiecoach geeft u gratis advies


6 november 2015

Een energiecoach kan bij u thuis laten zien hoe u, op eenvoudige wijze, energie kunt besparen met allerlei handige en praktische tips in en om uw huis. Aan het eind van het bezoek heeft u een inschatting hoeveel energie u ongeveer kunt besparen.

Zes inwoners uit de gemeente Brummen zijn dit najaar opgeleid tot Energiecoach. Zij geven gratis informatie en advies aan huis over hoe u kunt besparen op uw energieverbruik. Het maakt niet uit of u een woning huurt of eigenaar bent. U hoeft zich alleen maar aan te melden.

Vervolgens wordt er een afspraak met u gemaakt. Samen met de Energiecoach loopt u door uw woning en een uur later heeft u inzichtelijk waarop u kunt besparen. Doen! Het scheelt u niks aan comfort, maar u bespaart wel energie. Afhankelijk van uw situatie kunt u hiermee wel tot 150,- euro per
jaar besparen op uw energierekening.

De Energiecoach is een samenwerkingsverband van de SWB, Woningstichting Brummen, Sprengenland Wonen en de gemeente Brummen. Samen maken we de gemeente Brummen duurzamer.

Gebruik maken van dit aanbod?

Vul dan uw contactgegevens op dit aanvraagformulier in. Deel dit bericht gerust, maar wees er snel bij: want de eerste 50 aanmeldingen ontvangen een spaarlamp tijdens het bezoek van de energiecoach.