Enquete handhavingsbeleid; ergernissen top-5. Geef uw mening!


Ergert u zich aan het niet opruimen van hondenpoep, aan het achterlaten van zwerfafval of aan illegaal bouwen? Of heeft u juist last van stank bij bedrijven, van foutparkeren of van het stoken in de openlucht? Dan is nu het moment om dit aan de gemeente te laten weten.

De gemeente Gulpen-Wittem gaat het handhavingsbeleid actualiseren. We willen graag weten welke handhavingstaken van de gemeente u het belangrijkste vindt. Dit kunt u doen door onze digitale enquete in te vullen. Zo kunt u dus aangeven op welke thema's de gemeente volgens u (meer) moet
handhaven. Het invullen van de enquete duurt slechts een minuut. De resultaten zijn belangrijk voor het nieuwe handhavingsbeleid.

Vul de enquete in!

Van 11 t/m 25 november kunt u door middel van het invullen van onderstaande enquete een "ergernissen top-5" samenstellen. Uw mening is voor ons belangrijk!

U bepaalt mee waar de gemeente moet gaan handhaven

Nadat ook de gemeenteraad aangegeven heeft welke zaken zij belangrijk vindt, stelt het college nieuw beleid voor 4 jaar vast. Al uw reacties worden hierbij betrokken. Het beleid bepaalt waar zich onze toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) in 2016 vooral op richten.

Vragen?

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de heer Ossewaarde van de afdeling publieksdiensten, via telefoonnummer 14 043.

* Handhaving ergernissen top-5 Gulpen-Wittem