Meedoen aan Holland Paviljoen mijnbouwbeurs Expomin 2016

Gepubliceerd op: 6 november 2015 | Gewijzigd op: 6 november 2015

Heeft u interesse voor de mijnbouwsector in Latijns-Amerika? De Nederlandse ambassade in Chili wil samen met een selecte groep Nederlandse bedrijven deelnemen aan de beurs Expomin 2016 met een Holland Paviljoen.

Expomin wordt gehouden van 25 tot en met 29 april 2016 in het evenementencentrum Espacio Riesco in Santiago, Chili.

Expomin is de grootste mijnbouwbeurs in Latijns-Amerika. In 2014 waren er meer dan 1.600 exposanten en meer dan 80.000 bezoekers uit de hele wereld. Op de beurs komen aanbieders en afnemers samen van technologie, productiemiddelen, apparatuur en diensten voor de mijnbouwsector.

Holland Paviljoen

De ambassade heeft in het Internationale Paviljoen een goede ruimte gereserveerd van 90 m2. De ambassade richt het Holland Paviljoen in en draagt bij in de kosten voor deelname. De deelnamekosten komen hiermee op ongeveer EUR 515 per m2. De minimale oppervlakte per stand is 9 m2.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO's. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.