Uw milieustraat straks nog veiliger


Uw milieustraat straks nog veiliger
09-11-2015
[IMG] Klik om te vergroten

Vanaf 26 oktober 2015 is op de milieustraten van Omrin begonnen met het plaatsen van een hekwerk tussen de containers en het bordes.

Het hekwerk is bedoeld om het eventuele aanwezige valgevaar weg te nemen. Tijdens de plaatsing van het hekwerk is de milieustraat normaal geopend. Wel kan enige hinder ontstaan, doordat containers minder toegankelijk zijn. De werkzaamheden zijn voor 1 januari 2016 afgerond. Wij doen onze
uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken, en vragen bij voorbaat ieders begrip voor eventuele overlast.

Het plaatsen van het hekwerk is noodzakelijk om aan de gestelde veiligheidseisen te voldoen zoals die in de Arbowetgeving zijn vastgelegd, en gelden voor alle milieustraten die Omrin beheert.

Wij zijn ons ervan bewust, dat de plaatsing van het hekwerk, het inwerpen van grote, en zwaardere voorwerpen bemoeilijkt; denk hierbij aan o.a. grote meubelstukken.

Op de milieustraten mogen de medewerkers u vanwege de Arbowetgeving niet helpen en ook is geen hef- of tilapparatuur beschikbaar. Om grote en/of zware voorwerpen toch in de container te kunnen deponeren, kunt u het voorwerp wellicht thuis al verkleinen of demonteren. Als dit niet mogelijk is,
is het advies om hulp mee te nemen naar de milieustraat om uw afval weg te brengen.

Wij rekenen op uw hulp om het afval net als nu zo goed mogelijk te blijven scheiden zodat zoveel mogelijk grondstoffen kunnen worden hergebruikt.