Herstel werkzaamheden Emrikweg


* 9 november 2015

De Emrikweg wordt voorzien van nieuwe asfaltlagen en de voetpaden en parkeerplaatsen worden herstraat. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de Mollerusweg richting de Bingerweg. Ook worden de kolk- en huisaansluitingen vervangen. Woensdag 4 november zijn de werkzaamheden gestart en kan er niet
meer geparkeerd worden tussen de Mollerusweg en de Bingerweg. De bus rijdt in deze periode niet door de Emrikweg maar volgt een omleidingsroute via de Bingerweg.

Bereikbaarheid

Tijdens de uitvoering is het deel waar gewerkt wordt afgesloten voor autoverkeer. Doorgaand rijverkeer is gestremd. Waar geen werkzaamheden plaatsvinden is bestemmingsverkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen het werkvak passeren. Dit wordt met borden aangegeven.

Hinder

Als gevolg van de werkzaamheden kunnen bedrijven tijdelijk lastig bereikbaar zijn. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken worden er langs de gevels loopschotten aangebracht om de toegang tot de bedrijven en percelen te waarborgen.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de procesmanager Jasper Putter via email jputter@haarlem.nl Voor vragen betreffende de uitvoering kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager via 023-5393806 of per mail
omgevingsmanager@compeer-bv.nl