Open Bedrijvendag en Onderwijs ontmoet Ondernemers succesvol


maandag 9 november 2015

* [IMG]

In alle Drentse gemeenten hebben bedrijven op zaterdag 7 november hun deuren opengezet voor het publiek. In totaal deden 21 bedrijven in de gemeente Coevorden mee met de Open Bedrijvendag, die dit jaar voor de derde keer werd gehouden. Veel mensen kwamen langs om een kijkje in de keuken van
een bedrijf te nemen.

Ook de wethouders Jan Zwiers en Joop Brink gingen op pad. Zij bezochten meerdere deelnemende bedrijven in Zweeloo, Coevorden en Dalen. Het college bezoekt in het kader van 'Coevorden Verbindt' regelmatig bedrijven, verenigingen en maatschappelijke instellingen.

De gemeente Coevorden opende zelf ook haar deuren. Bezoekers konden een kijkje nemen bij de gemeentewerven in Coevorden en Zweeloo. Voorafgaand aan de Open Bedrijvendag organiseerden Park Management Coevorden, Scholengemeenschap De Nieuwe Veste en de gemeente het project Onderwijs ontmoet
Ondernemens. Havo- en vwo-leerlingen die voor een profielkeuze staan bezochten op vrijdag 6 november verschillende bedrijven.

De gemeente Coevorden deed dit jaar voor het eerst mee aan de Onderwijs Ontmoet Ondernemersdag. Medewerkers van Personeel & Organisatie en van de sectie Communicatie ontvingen de leerlingen en vertelden over hun werk.