Ramkraak juwelier mislukt


Ramkraak juwelier mislukt

Laatste update:
09-11-2015 | 12:23

Baarle-Nassau - In de vroege ochtend van maandag 9 november 2015 werd er op de Kerkstraat een harde klap gehoord bij de juwelier. Uit camerabeelden was duidelijk te zien dat er tot driemaal toe gepoogd wordt de juwelier binnen te rijden.

De auto, een blauwe Ford Escort, bleef achter bij de juwelier en bleek eerder dat weekend gestolen te zijn. Na de mislukte ramkraak vertrokken de verdachten in een wit kleurige stationwagen, mogelijk een Lancia Flavia.

Signalement

Op de camerabeelden is zowel de `vluchtauto' als een van de verdachte te zien.

* De auto waarmee de verdachten vluchtten was een lichte (wit of lichtgrijs/metallic) sport uitvoering van een stationwagen met een dakraam boven de voorste zitplaatsen en dubbele koplampen.
* Op de beelden was het volgende signalement van een van de verdachte te zien. Hij droeg donkere schoenen met daarbij witte hoge sokken. Zijn broekspijpen waren in de sokken gestopt. Een jas met een patroon, capuchon en een zilveren/metalen plaatje op de linkerarm en zijn hoofd was
afgeschermd.

Getuigenoproep

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf weten, worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.