Nomineer nu sporters voor het Sportgala


Op vrijdag 22 januari vindt voor de zesde maal het Sportgala van de gemeente Valkenswaard plaats. Tijdens dit gala worden alle Valkenswaardse sporters geeerd die in 2015 een club overstijgende prestatie hebben geleverd. Zij komen terecht in de Eregalerij. Daarnaast zullen ook de Sportprijzen
worden uitgereikt in volgende categorieen: sportman, sportvrouw, sportploeg, seniorsporter, sportjongen, sportmeisje, jeugdsport team en sporter met een beperking.

Kandidaten voor zowel de Eregalerij als de Sportprijzen kunnen door iedereen genomineerd worden. Wanneer u een kandidaat wilt nomineren, kunt u naar www.valkenswaard.nl/sport gaan.

Alle nominaties worden door de adviescommissie beoordeeld en getoetst aan de hand van de criteria. De selectiecommissie, onder voorzitterschap van burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen, bepaalt vervolgens de winnaars van de Sportprijzen in bovengenoemde categorieen. De organisatie van het gala
is in handen van de Sportraad Valkenswaard, in nauwe samenwerking met de gemeente Valkenswaard en het Platform Gehandicapten Valkenswaard.