Uitnodiging bijeenkomst fietsbrug Nigtevecht


Aan de bewoners van Gemeente de Ronde Venen, Stichtse Vecht en belangenorganisaties. Hierbij willen wij U namens Ballast Nedam uitnodigen voor de 2e bijeenkomst in het kader van ons samenwerkingsmodel met de omgeving, PPBS(Publiek-Private-Buurt-Samenwerking).

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdagavond 10 december van 19.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur in het Dorpshuis, Jhr. Huydecoperstraat 1 te Nigtevecht.

Doel van deze avond is om uw ideeen aangaande het project Fietsbrug en Natuurverbinding Nigtevecht te inventariseren. Hiermee mobiliseren wij waardevolle kennis en kunde vanuit de omgeving en kunnen wij vervolgens deze ideeen verwerken in ons ontwerp.

U zult in de week van 30 november van ons nog nadere informatie en gegevens ontvangen over de mogelijkheden die wij u bieden.

Namens Projectteam Ballast Nedam,

Dave Noorlander, Projectmanager

Conny Koreman, Omgevingsmanager

Barry Kooijman, Manager Projectbeheersing

Vragen: FNNBN@ballast-nedam.nl Informatie: www.fietsbrugnigtevecht.nl

Meer recreatiemogelijkheden, beter bereikbaar en sterkere natuur
Fietsers kunnen over enkele jaren bij Nigtevecht via een fietsbrug het Amsterdam-Rijnkanaal oversteken. De fietsbrug zorgt voor meer recreatiemogelijkheden en betere bereikbaarheid. De brug is het sluitstuk tussen recreatieve fietsroutes langs de Hollandse Waterlinie en de Stelling van
Amsterdam. Voor fietsers uit Nigtevecht worden station Abcoude en de scholen en werkgebieden in de regio Amsterdam beter bereikbaar. Dieren kunnen door de natuurlijke oevers zwemmend het kanaal oversteken. Dit vergemakkelijkt de uitwisseling van fauna tussen de natuurgebieden en versterkt de
natuur. Een project van de provincies Utrecht en Noord-Holland, de gemeenten Stichtse Vecht en De Ronde Venen en Rijkswaterstaat.