Tilburg Trofee voor Lian Voetman en Anita van Gruijthuijsen


9 november 2015
Lian Voetman en Anita van Gruijthuijsen met wethouder Hans Kokke

Lian Voetman en Anita van Gruijthuijsen ontvingen 9 november de Tilburg Trofee voor hun jarenlange vrijwillige inzet voor de stichting Via Angelia. Locoburgemeester Hans Kokke reikte de trofee uit.

Via Angelina is een stichting die ieder jaar een verwendag voor mensen met kanker organiseert. Lian Voetman (53) en Anita van Gruijthuijsen (55), beiden inwoner van Tilburg, zijn oprichter en motor van de Tilburgse stichting Via Angelia. Zij organiseren sinds 2007 elk jaar een verwendag
waarbij dames en heren met kanker verwenbehandelingen kunnen krijgen op het gebied van manicure, nagelstyling, pedicure, voetreflexzonetherapie, schoonheidsbehandelingen, haarverzorging en massages.

Vertrouwen en rust

Ruim 100 vrijwilligers zetten zich dan in om zo'n 80 deelnemers een verwendag te bezorgen. Ze kunnen genieten van een hapje en een drankje en een moment rust nemen in een sfeer van gezelligheid, vertrouwen en rust om zo hun ziekte even naar de achtergrond te laten verdwijnen. De dames Voetman
en Van Gruijthuijsen vormen het bestuur van de stichting en zijn met de voorbereiding van zo'n dag het hele jaar door vele uren per week bezig.

Meer informatie op de website van Via Angelia.