Zorgt u voor iemand? Dan willen we u graag bedanken!


09 nov 2015
[IMG]

Bent u een mantelzorger? Zorgt u voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving die hulpbehoevend is? Doet u dit al voor een langere tijd, onbetaald en in uw eigen tijd? Dan kunt u in aanmerking komen voor de `Blijk van Waardering' (voorheen
Mantelzorgcompliment). Daarmee willen we u graag bedanken. Want u bent als mantelzorger onmisbaar voor de samenleving. De `Blijk van Waardering' is een bedrag van EUR 100,-.

Voor wie?
U komt in aanmerking voor `Blijk van Waardering' als u minimaal 8 uur per week en langer dan 3 maanden zorg verleent aan een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw omgeving. Dit doet u onbetaald en in uw eigen tijd.

Voorwaarden
Wilt u in aanmerking komen voor de `Blijk van Waardering'? Dan zijn er enkele voorwaarden. Zo moet de degene voor wie u als mantelzorger zorgt, inwoner zijn van de gemeente Katwijk. U mag zelf wel buiten de gemeente wonen. U vult samen met degene voor wie u zorgt het aanvraagformulier in.
Daarnaast vragen wij u zich in te schrijven bij Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning. Dit kunt u tegelijk met uw aanvraag regelen.

Aanvragen
Lees alle voorwaarden en vraag uw `Blijk van Waardering' aan op www.katwijk.nl/dankuwel. Aanmelden kan tot 30 november. Heeft u vragen? Neem dan contact op met tel. 071 406 5020