Bijeenkomst Niet Aangeboren Hersenletsel

Op maandagavond 9 november 2015 organiseren Sensire, Siza, Zozijn Op Pad, VIT-hulp bij mantelzorg en het Slingeland Ziekenhuis een bijeenkomst voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het thema van de avond is omgaan met de onzichtbare verschijnselen en hoe blijf ik als naaste in balans.

Tiny Jansen (maatschappelijk werker) en Nanneke Ooms (ergotherapeut) zijn beide werkzaam bij de afdeling poliklinische revalidatie van RMC Groot Klimmendaal in het Slingeland Ziekenhuis. Zij geven tijdens de bijeenkomst uitleg over de onzichtbare verschijnselen na Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hoe je hier als partner of naaste het beste mee om kunt gaan.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 9 november 2015 in het Auditorium van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg 25 in Doetinchem van 20.00-22.00 uur. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u zich aanmelden tot 5 november. Dit kan telefonisch via 06-22872773 of via de mail leonie.derksen@siza.nl of m.reijntjes@sensire.nl