Hoe de Beekse Bergen een evenement maakt rond nieuw speelgoed

Hoe de Beekse Bergen een evenement maakt rond nieuw speelgoed

Bij safaripark de Beekse Bergen zitten ze goed op te letten en maken de verbinding met de speelgoedindustrie. Ze hebben ze de lancering van de nieuwe Little People Zoo Collectie aangegrepen om een hele themamaand te organiseren.

Little People zijn speelgoedpoppetjes van Fisher Price. Ieder poppetje heeft zijn eigen unieke karakter en eigenaardigheden die past bij peuters. Samen met de karakters van Little People kunnen de jongste kinderen hun fantasie de vrije loop laten.

De hele maand rijdt de Little People-safaribus door de Beekse Bergen waar kinderen met het speciale Little People-safariboekje dieren leren herkennen. Iedere woensdagmiddag en alle weekenddagen in de maand november kunnen kinderen in Safaripark Beekse Bergen met het Little People speelgoed spelen.

Little People Zoo is speelgoed voor peuters. Met de nieuwe Grote Dieren Dierentuin speelset (EUR49,99) kunnen ze elke dag naar de dierentuin. Ook verschijnen er dit najaar de grootste Little People dierenvriendjes ooit. Het nijlpaard en de giraffe uit de Grote Dierenset (EUR16,99) kunnen bewegen en maken levensechte geluiden.