De Lotto start nieuwe manier van verkopen bij Kruidvat en The Read Shop

De Lotto start nieuwe manier van verkopen bij Kruidvat en The Read Shop

Rijswijk, maandag 9 november 2015 - Vanaf vandaag kunnen de loten van Lotto en Eurojackpot via het eigen kassasysteem van de winkelier worden verkocht. Kruidvat en The Read Shop zijn de eerste retailers die met het concept `Lotto Express' en `Eurojackpot Express' aan de slag gaan.

Vergelijkbaar met internationale ontwikkelingen wordt met deze nieuwe manier van verkopen een snellere verkoopafhandeling gerealiseerd tussen klant en winkelier. Zo zijn de getallen voor zowel Lotto als Eurojackpot automatisch gekozen en speelt de consument altijd mee met de eerst volgende trekking. Na de print van de gehele kassabon, print de kassa vervolgens het lot met daarop de getallen waarmee de consument meespeelt.

Verkoop van het eerste lot Lotto Express bij Kruidvat

Hannelore Jager, sales directeur bij De Lotto; " Wij zijn altijd op zoek naar innovatie en een laagdrempelige manier van verkopen. We combineren dit nu met Lotto Express en Eurojackpot Express. Deze loten koop je makkelijk en snel aan de kassa. Gewoon samen met je reguliere boodschappen. Gemak voor de consument en extra omzet voor de retailer. We zijn dan ook erg verheugd dit concept samen met Kruidvat en The Read Shop in Nederland te kunnen introduceren."

Vanaf maandag 9 november 2015 vindt de uitrol van deze nieuwe techniek plaats bij alle winkels van de Kruidvat en The Read Shop.